LACKSKADOR

Det händer att skador uppstår på bilens lack som inte går att polera bort. Den skadade delen måste då lackeras om. Vi försöker minimera omlackeringen för att behålla bilens originallack så långt det är möjligt.
Om du har fått en lackskada på bilen är det bäst att du visar oss skadan för att vi ska kunna ge dig ett exakt pris för reparationen. Ibland måste man lägga till en meryta för att minska risken för färgskillnad. Vi försöker ha korta ledtider du får oftast tillbaka bilen dagen efter du lämnade in den.

Mindre bucklor och dörruppslag går nästan alltid att rikta utan omlackering. Det skonar både miljön och plånboken. Visa bucklan för oss så ser vi om den går att rikta!
Med våra specialverktyg går vi in bakom plåten och masserar ut bucklan. De flesta bucklor går att rikta på detta sätt. Vi kommer dessutom oftast åt bucklan utan någon demontering. Detta gör att arbetet går snabbare och blir billigare.
En annan stor fördel är att den skadade delen inte behöver lackeras om.
Vid en omlackering finns det alltid en risk för att nyansen inte ska överensstämma till hundra procent med originalet. Man bör därför sträva efter att behålla originallacken så länge som möjligt.

VÅRA TJÄNSTER

Vi utför lackering av personbilar, bussar, lastvagnar och husbilar.Vår verkstad tillåter oss idag att ta emot fordon upp till 4,2 meter höjd och 12 meter längd

KONTAKTA OSS

Vi försöker alltid svara så fort vi hinner. Det går också bra att ringa oss på 031 – 421 500